این روزها روش های بسیار زیاد و متنوعی برای جوان سازی پوست، برطرف کردن جای زخم، سوختگی های قدیمی و همچنین رفع ترک های پوستی وجود دارد. برخی از شناخته شده ترین انواع این روش ها، استفاده از داروهای موضعی یا تکنیک های تهاجم منجمله لیزر است.
با این حال، در خیلی از موارد با کمک چنین روش های درمانی و صرف هزینه هم ممکن است بیماران به نتایج دلخواه و مورد نظرشان نرسند. از این رو، پژوهشگران عرصه پوست و مو، به فکر پیدا کردن راه های جدید تر و البته کم هزینه تری برای درمان جای زخم، خطوط و ترک های پوستی، جوان سازی و سوختگی های قدیمی افتادند و «میکرونیدلینگ» را به عنوان یکی از روش های مناسب و کارآمد در حوزه پوست و زیبایی معرفی کردند.
اساس کار به این ترتیب است که ابتدا با دستگاه میکرونیدلینگ سوراخ های ریزی در لایه سطحی پوست ایجاد می شود. سوزن های بسیار ظریف این دستگاه به لایه عمقی تر پوست یا همان درم نفوذ می کنند و این کار می تواند باعث فعال شدن عمل کلاژن سازی شود. ضمن اینکه در کنار این پروسه می توان مواد و داروهایی را که می خواهیم به داخل پوست نفوذ کنند (مانند داروهای مزوتراپی و ویتامین ها) نیز در سطح پوست پخش نمود تا به وسیله این سوراخ های ایجاد شده به داخل بافت پوست نفوذ کنند.
یکی از مهم ترین مزایای استفاده از میکرونیدلینگ نسبت به سایر روش های درمانی، این است که برخلاف تکنیک های لیزر، آسیب چندانی به لایه سطحی تر پوست وارد نمی شود و درنتیجه زخم و عوارض پوستی چندانی هم بر جا نمی گذارد.
بله؛ همانطور که فوقاً نیز اشاره شد کارتریج این دستگاه به گونه ای ساخته شده که می توان هنگام انجام عمل، موادی مثل هیالوروئیک اسید، ویتامین C، ترکیب های مس و ویتامین E که نقش مهمی در کلاژن سازی پوست دارند هم وارد لایه درم کرد.
به عبارت ساده تر، این روش می تواند برای افرادی که به فکر اصلاح مشکلات پوستی خود هستند (البته در حوزه زیبایی و نه در زمینه درمان بیماری های پوستی) بسیار مفید و کارآمد باشد.
معمولا جوان سازی با کمک این روش، باید ماهی یکبار و حداکثر در 4 جلسه انجام شود. فاصله زمانی مراجعه برای درمان زخم و جوشگاه های قدیمی هم معمولا هر ۲ ماه یکبار است. ناگفته نماند که تعداد جلسه های درمان زخم و جوشگاه به وسعت محل زخم بستگی دارد و نمی توان برای تمام افراد و با هرنوع جای زخمی، نسخه واحدی پیچید.
جواب این سوال ساده است: همانطور که تفاوت بین یک اتومبیل باکیفیت و دارای استانداردهای لازم با یک اتومبیل با کیفیت نازل وجود دارد (هرچند هردو اتومبیل میتوانند شما را به مقصد برسانند ولی ایمنی و آرامشی که بین آن دو وجود دارد قابل قیاس نیستند)، بین یک درماپن (دستگاه میکرونیدلینگ) باکیفیت و استاندارد با یک درماپن غیراستاندارد نیز همین مصداق وجود دارد. دلیل عمده بروز لک و مشکلات متعاقب میکرونیدلینگ و عدم نتیجه مناسب درمانی، بابت استفاده کاربران از دستگاه های غیر استاندارد است.
اگر در شرایط کاملا استریل و به وسیله پزشک آگاه انجام شود، عارضه چندانی ندارد. پزشکان پوست باتوجه به شرایط و وضعیتی که پوست دارد، تشخیص می دهند میکرونیدلینگ برای رفع مشکل موثر خواهد بود یا نه. مشاوره پیش از عمل، این امکان را به پزشک می دهد که در صورت لزوم، فرد را از انجام میکرونیدلینگ منع کند.
برای تمام افرادی که سابقه حساسیت به موادی که در این روش استفاده می شود یا سابقه جوشگاه های گوشتی (کلویید و جوشگاه هیپرتروفیک) دارند و کسانی که به سرطان پوست، اختلال های خونی و انعقادی، دیابت، بیماری صرع و تشنج، اختلال سیستم ایمنی، عفونت حاد یا تبخال فعال مبتلا هستند، نباید از روش میکرونیدلینگ استفاده شود. ضمن اینکه اگر بیمار، سابقه انجام رادیوتراپی در محل انجام میکرونیدلینگ یا خال های بزرگ و زگیل در محل داشته باشد، بازهم کاندید مناسبی برای به کار بردن این روش محسوب نمی شود. برای خانم های باردار و افرادی که به تازگی لیزر یا لایه برداری پوست در همان محل میکرونیدلینگ داشته اند هم این روش درمانی مناسب نیست.
یکی از مزایای میکرونیدلینگ، این است که بعد از انجام آن قرمزی برجای مانده، بسیار گذرا خواهد بود. ضمن اینکه خطر ایجاد عفونت بعد از انجام این عمل بسیار کم است و پوست بیمار هم نسبت به سایر روش های درمانی خیلی زودتر ترمیم می شود.
در کلینیک پژهان فر تزریق چربی انواع فیلر و کلاژن و بوتاکس مورد تایید وزارت بهداشت و درمان انجام می پذیرد. همچنین خدمات مراقبت های پوست و مو از قبیل پاکسازی و جوانسازی و فروتراپی مو و پوست انجام می گیرد.
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به کلینیک پژهان فر می باشد | سئو و طراحی سایت آرتیمان وب